Fanget opp av
Forfatter: admin

ADRA 2019

Årets tre dager lange innsamlingsaksjon for ADRA  er nå vel gjennomført! Elevene ved Mokollen skole har samlet inn i overkant av 125.000 kr. til inntekt for skolebarn i Niger. Vi er så stolte av de flinke elevene våre! De har fått oppleve medmenneskelighet og hjelpsomhet i praksis, og de har vist pågangsmot og engasjement knyttet til prosjektet. Som takk for hjelpen fikk elevene undervisningsfri på torsdag og de koste seg i klatreparken Høyt og lavt. En stor takk rettes til foreldre, foresatte og andre frivillige som har hjulpet oss denne uka.

Fikk du ikke bidratt? Det er selvfølgelig fortsatt mulighet til å gi! Besøk http://adranorge.no for mer informasjon.

Tid for foreldremøter

Vi har hatt en fin oppstart med elevene og er kommet godt i gang med det nye skoleåret. Nå er det foreldremøter som står for tur. Tidene for de ulike foreldremøtene er:

Mandag 26.8

Kl. 18:00: 1.-3. trinn og 6.-7. trinn
Kl. 19:00: 4.-5. trinn

Tirsdag 27.8
Kl. 18:00: 8., 9. og 10. trinn

Hjelpeaksjonen

Mokollen skole samlet inn kr. 146.778 til ADRA under årets innsamlingsaksjon! Dette er ny rekord for skolen. Elevenen gjorde en fantastisk innsats og foresatte stilte opp som sjåfører i tillegg til at de bidro med mat til kveldskosen. Takk for innsatsen!

FullSizeRender
Ivrige bøssebærere